De weg naar Savelberg

Aan de rand van het landelijke Koningslust, omringd door groen, ligt Savelberg, een bijzondere locatie van Daelzicht. Volg de Koningsweg en ontdek een plek waar werkplezier en betrokkenheid samenkomen. 

Thuiskomen
Bewoners en medewerkers voelen zich hier echt thuis. Het warme familiegevoel, de vele activiteiten en de sterke saamhorigheid maken Savelberg uniek. Hier creëren we een plek waar iedereen met de beste zorg kan groeien. Hoe mooi is het om bij te dragen aan iemands ontwikkeling en levensgeluk?

Meer dan zomaar een baan
Werken bij Savelberg is een avontuur vol afwisseling. Diverse woongroepen en uiteenlopende hulpvragen bieden je de kans om alle facetten van de gehandicaptenzorg te ontdekken. Dit maakt het uitdagend en leerzaam. Natuurlijk, werken bij Savelberg betekent ook hard werken, maar als collega’s zorgen we met én voor elkaar. We vieren de dagelijkse succesjes en blijven ons zorghart volgen.

Vind jouw pad naar Savelberg
De toekomst ziet er rooskleurig uit. Met nieuwe huisvesting en ruimte voor jouw ideeën bouw je bij Savelberg mee aan een inspirerende werkomgeving.

Zet de eerste stap en maak werk van je droom. 
De weg wijst zich vanzelf!

Kijk op www.daelzicht.nl/werkenbij  en daelzicht.easycruit.com

© 2023 PressTige Media | Eindhovenseweg 33, 5582HN Waalre | 040-3033750